Trods det lidt triste vejr i dag, lokkede vi mormor og morfar med på den jyske hede efter lyng. Heraf kom der en dejligt duftende krans - man kan ane duften af sød lyng honning.
Et godt tip er at komme kransen i en pose og fryse den ned. Kransen kan tages op til jul - og vupti: En friskbundet lyngkrans til at hænge på døren eller bruge til adventskrans.
Den er rigtig fin!
SvarSletSkønt at bo i det Jydske - Kan da godt blive misundelig over den skønne natur - jeg har aldrig oplevet en hede med lyng :-( måske fordi jeg er en Københavner og så må jeg desværre købe mig til en smuk krans.
SvarSletSmuk krans du har fået lavet .-D
Der er bare ikke noget som en fin lyngkrans på denne tid af året ;o)
SvarSletHvor er den fint bundet.
Hvor er den fin din lyng krans..og en rigtig god ide med at ligge den i fryseren,jeg fryser bla lammeører og elle kogler, ned,og bruger dem til jul.jeg har meldt mig som fast følger af din blog
SvarSletDiana
Smuk lyngkrans. Nu får jeg helt lyst til at gå over i skoven. Jeg ved et sted der er masser af lyng.
SvarSlet