Sider

søndag den 2. september 2012

Krans af hedens lyng

Trods det lidt triste vejr i dag, lokkede vi mormor og morfar med på den jyske hede efter lyng. Heraf kom der en dejligt duftende krans - man kan ane duften af sød lyng honning.

Et godt tip er at komme kransen i en pose og fryse den ned. Kransen kan tages op til jul - og vupti: En friskbundet lyngkrans til at hænge på døren eller bruge til adventskrans.



5 kommentarer:

  1. Skønt at bo i det Jydske - Kan da godt blive misundelig over den skønne natur - jeg har aldrig oplevet en hede med lyng :-( måske fordi jeg er en Københavner og så må jeg desværre købe mig til en smuk krans.
    Smuk krans du har fået lavet .-D

    SvarSlet
  2. Der er bare ikke noget som en fin lyngkrans på denne tid af året ;o)
    Hvor er den fint bundet.

    SvarSlet
  3. Hvor er den fin din lyng krans..og en rigtig god ide med at ligge den i fryseren,jeg fryser bla lammeører og elle kogler, ned,og bruger dem til jul.jeg har meldt mig som fast følger af din blog
    Diana

    SvarSlet
  4. Smuk lyngkrans. Nu får jeg helt lyst til at gå over i skoven. Jeg ved et sted der er masser af lyng.

    SvarSlet