Om mig

Hej!

Og velkommen til min blog om alt det kreative i mit liv. Det er svært at få plads til lige nu som mor til to drenge på 7 og 4 år. Jeg kan dog mærke, at der ligeså langsomt atter bliver tid til at være kreativ og nogen gange også sammen med mine drenge.

Jeg ikke lade være med at suge ideer og projekter til mig. Alt det smukke jeg ser omkring mig - i naturen, i magasiner, på nettet, i TV, hos veninder og så videre... - det inspirerer mig, og ser jeg noget smukt, som jeg måske selv kan skabe, er det som om der bliver trykket på en knap, og en proces går igang inde i mig, som har til mål at få skaffet de rette materialer, der med lidt trylleri mellem hænderne kan blive til en anvendelig, unik eller måske smuk ting.

Jeg er bla. uddannet fra Teko Center Herning som dengang "designteknolog med speciale i design". Jeg ved ikke hvad, det hedder i dag, eller om man forstår hvad, det er - men skriver jeg tøjdesigner, siger det vist mere. Jeg fik aldrig job i denne branche, men blev bekræftet i, at jeg er kreativ og god til at udvikle og skabe noget fra en idé til et færdigt produkt.

I dag syr jeg, dekorerer og binder blomster, elsker havearbejde, hamrer, skruer og banker, laver smykker og kort, bager, sylter og kokkererer og alt andet, som ligger derimellem!

Med bloggen her, ønsker jeg at inspirere og inspireres og chatte med andre sjæle, som ligner min egen.

God fornøjelse, og kommenter endelig.

1 kommentar:

  1. jeg synes godt nok du er dygtig :) er selv igang med at fortsætte hvor jeg slap som lille dreng .. vh teddy..

    SvarSlet