Mysli med Nødder og Kerner
Det skal du bruge:
2 dl akacie
honning
1 dl agave
sirup
1 dl rapsolie
1 spsk vanilje sukker
275 g grovvalsede
havregryn
200 g rugflager
100 g branflakes
30 g sesamfrø
35 g solsikkekerner
50 g groft
hakkede mandler
50 g groft
hakkede hasselnødder
50 g groft
hakkede paranødder
100 g goji-
eller tranebær
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 1800
Smelt honning, sirup, rapsolie og
vaniljesukker i en gryde.
Bland gryn, branflakes og alle
kerner i den smeltede blanding i gryden.
Bred blandingen ud på en
bageplade, og sæt det i ovnen i 15 minutter.
Bland de grofthakkede nødder med
blandingen på bagepladen, og bag det i 15 minutter mere – vend i blandingen ca
halvvejs.
Bland til sidst bærrene i
blandingen, og giv det ca 8 minutter mere – hold øje med myslien ikke bliver
mørk – især nødderne.
Tag det ud af ovnen og lad det
køle af inden det kommes i en krukke.
Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar