lørdag den 22. oktober 2011

Så røg lærken - og sammen med den en gran!

Og desværre måtte en stor flot rhododendron, som jeg har fået til at live op iløbet af sommeren, også ofre en hel del af sine store flotte grene. Det bragte lige lidt ekstra vand i øjenkrogen, men sådan gik det bare.

Det har været bestemt et stykke tid, men skulle lige planlægges lidt. Den store lærk i hjørnet af haven var blevet alt for stor, og tog lys fra resten af haven.

Jeg drømmer om engang af få et hyggeligt drivhus i dette "skovområde". Indtil da er det vores "skov", hvor drengene næsten har frit spil til deres lege.

I dag lykkes det at få fat i motorsaven, min far og min svoger, og lærken blev fældet. Det var lige ved at gå galt - her står min far og kigger op efter en knæk og lærken, der begynder tippe over mod naboen i stedet for ind til os selv. Jeg må smide cameraet, og vi hjalp alle til, for at få det til at falde i den rigtige retning - som viste sig at være den stakkels rhododendron!!

Grenene på lærken var mange og kraftige i træets side ind mod naboen, og selvom min far er gammel skovarbejder, snød det ham.

Bedre gik det med det andet træ - en gran, som stod i vejen for flagstangen, vi endnu ikke har kunnet hejse flaget i - jeg fik et i julegave sidste jul!

Resten af tiden inden det blev mørkt, gik med at save brænde, bygge en bænk, save en "kongestol" til, samle savsmuld til dahlia knolde og hulebyggeri. Lukas og mormor fik også en lille snak over et par dåser:-)

Vi havde en super hyggelig eftermiddag sammen med mormor og morfar, samtidig med at vi fik gennemført et projekt. Imorgen er Lukas sikkert ude inden vi andre er stået op.

Med varme efterårs-kinder, vil jeg prøve at google mig en vejledning til flaghejsning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar