onsdag den 27. marts 2013

Garn fra Garnudsalg - nyt projekt - men hjææælp!


Jeg har fået garn med posten fra Garnudsalg, og er gået igang med et nyt projekt... Men det er første gang jeg strikke et diagram, og jeg kan ikke finde ud af hvordan man gør... Derfor håber jeg på hjælp fra blogland?

Jeg er ved at strikke denne model fra DROPS. Jeg er igang, som ses herunder, men jeg bliver i tvivl om jeg gør det rigtigt. Det er en model med raglan ærmer, og jeg er igang med ryg/forstykket, som strikkes nedefra på rundpinde. Her kommer så mit sprørgsmål:

På mønsterdiagrammet har jeg fundet ud af at jeg skal starte første pind i nederste højre hjørne og stikke mod venstre - men skal jeg så fortsætte næste pind med at strikke fra højre mod venstre igen, eller skal jeg strikke fra venstre mod højre?

Jeg håber og venter spændt på svar...

6 kommentarer:

 1. Dejligt med garn i lækker kvalitet, du skal strikke først højre mod venstre som du skriver, og næste pind venstre mod højre

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte!! Dér kan man bare se!!! Jeg har sprættet det op to gange og prøver nu igen - 3. gang, som jeg håber må blive lykkens gang... Jeg kunne bare ikke se noget flot mønster i det færdige arbejde, og troede først jeg lavede mange fejl. Men efter 2. forsøg, hvor jeg gjorde meget omhyggelig, blev det stadig et mærkeligt mønster. Nu glæder jeg mig så til at prøve igen... Tak:-)

   Slet
 2. Har ingen anelse :o)
  Men det ser ud til at være noget lækkert garn.

  Rigtig god fornøjelse - og god påske til dig og dine.
  Kh Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver aldrig bedste venner med ren uld, men jeg elsker uldens egenskaber, og tror jakken bliver rigtig god. Håber du også har haft en dejlig påske:-)

   Slet
 3. Jeg er bange for, at du ikke har fået rigtig besked, for

  når der strikkes RUNDT, læses ALTID fra højre mod venstre

  når der stikkes frem og tilbage (hvorved arb jo vendes), læses fra højre til venstre på forsiden af arbejdet og omvendt på vrangsiden af arb.

  Happy Knitting
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej Jytte - jeg er lidt forvirret... Men tror nu, det er rigtig nok, som jeg har fået det at vide, for det ser helt rigtigt ud nu...Jeg strikker jo frem og tilbage selvom det er på en rundpind... Men tak allligevel, jeg er glad for, du har været på besøg:-)

   Slet