Jeg bliver et år ældre i dag, og har haft disse cupcakes med til mine kollegaer - der var kun én herre på arbejde... Sika sagde at hun blev helt salig af dem, så de kan vist anbefales:-)
Det skal du bruge til ca 24 cakes:
Dej:
227 g hvedemel
227 g sukker
2 tsk stødt kanel
2 tsk bagepulver
4 æg
237 ml flydende fedtstof eks Becel
114 g fint revet gulerødder
76 g hakkede hasselnødder
Kanelfrosting:
120 g blødt smør
2 tsk stødt kanel
500 g flormeli
Sådan gør du:
Dej:
Tænd ovnen på 170 grader. Gør muffins formene klar i en, eksempelvis, metalform.
Bland mel, sukker, kanel og bagepulver grundigt i en skål.
Pisk æg til en skum med en håndmixer, og tilsæt fedtstoffet i en tynd stråle og pisk grundigt. Tilsæt mel blandingen og bland det godt. Vend til sidst revne gulerødder og hakkede nødder forsigtigt i dejen.
Fordel dejen i muffins formene. Bag kagerne i 25-30 minutter på 2. sidste rille i ovnen - test om dejen hænger ved en kødnål.
Afkøl kagerne i metalformen i 5-8 minutter inden de køler færdig på en rist.
Pynt cupcakes med kanelfrosting:
Kanelfrosting:
Rør flødeosten med smørret.
Bland kanel og flormelis og rør det i smør- og flødeostblandingen. Vurdér om der skal lidt ekstra flormelis i.
Hvor er de bare fine :-) Hvor du dygtig og et stort tillykke til dig.
SvarSletKnus Gitte
Mmm mine tænder løber i vand.
SvarSletForsinket, men stort tillykke
Tusind tak Gitte og Signe:-)
SvarSlet