onsdag den 22. februar 2012

Opskrift på min mysli med frø og nødder

Her er opskriften på min dejlige mysli - drengene elsker den også som drys på yoghurt.


Mysli med Nødder og Kerner
Det skal du bruge:

2 dl        akacie honning
1 dl        agave sirup
1 dl        rapsolie
1 spsk    vanilje sukker
275 g     grovvalsede havregryn
200 g     rugflager
100 g     branflakes
30 g       sesamfrø
35 g       solsikkekerner
50 g       groft hakkede mandler
50 g       groft hakkede hasselnødder
50 g       groft hakkede paranødder
100 g     goji- eller tranebær

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 1800

Smelt honning, sirup, rapsolie og vaniljesukker i en gryde.

Bland gryn, branflakes og alle kerner i den smeltede blanding i gryden.

Bred blandingen ud på en bageplade, og sæt det i ovnen i 15 minutter.

Bland de grofthakkede nødder med blandingen på bagepladen, og bag det i 15 minutter mere – vend i blandingen ca halvvejs.

Bland til sidst bærrene i blandingen, og giv det ca 8 minutter mere – hold øje med myslien ikke bliver mørk – især nødderne.

Tag det ud af ovnen og lad det køle af inden det kommes i en krukke.

Velbekomme.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar