lørdag den 2. juni 2012

Livsstilsdage på Ledreborg

Det er næsten blevet til en tradition, at jeg sammen med en veninde kører til Ledreborg i nærheden af Roskilde, for at komme på Livsstilsmesse.

I år varede messen fra den 25. - 28. maj og for andre interesserede bliver det næste år fra den 17. - 20. maj.

Livsstilsmessen på Ledreborg viser de seneste nyheder inden for indretning, outdoor living, wellness og brugskunst. I de smukke omgivelser, forener messen skønhed og inspiration i Ledreborgs smukke slotspark. 

De sidste to gange (ud af fem gange tror jeg), har det været det dejligste sommervejr, og det gør turen absolut fuldendt! Min veninde og jeg shopper igennem, og fra vi sætter os I bilen i Jylland, til vi er tilbage igen, står mundtøjet ikke stille:-) En rigtig pige-tur.


Vi plejer at nå frem til Ledrebrog omkring frokosttid (vi har en køretur på godt 3 timer),  og det første mål for messen er at finde en lækker frokost.


I år var  Meyers Køkken inviteret til at åbne en idyllisk restaurant, hvor man kunne nyde en lækker frokost under åben himmel.

Vi valgte at prøve menuen, som ses her ved siden af.

Til at drikke til, valgte jeg en juice af æble og havtorn, og det hele smagte fantastisk:-)


Vi nød frokosten på Slotspladsen hvor Mogens Grønbech havde opbygget en spise- og sanse have. Her var et væld af krydderurter blandet med smukke blomster, så der var noget for øjnene næsen og munden. 


På messen kigger vi rigtig meget på blomster og planter samt alle det smukke brugskunst og tilbehør til både hus og have. Vi kunne heller ikke lade være med at shoppe lidt tøj og sko.

I år faldt vi også for Helle Schjønnings stand. Her sad de og hyggede sig med bla at lave små kogleblomster. Hun var på messen for at reklamere for sin bog "Magiske Måneder", som også kan købes på hendes hjemmeside her.

Det er en fantastisk smuk bog - Susanne Schjønning er uddannet fotograf, som er spræng fyldt med opskrifter på, hvordan man nemt, hurtigt og helt uden forudsætninger skaber magiske øjeblikke i form af mad, kreative ideer, traditioner, aktiviteter og oplevelser.

Jeg kan varmt anbefale bogen, og jeg kommer helt sikkert til at blogge mere om den.


En fuldstændig fantastisk dag, hvor tiden på messen desværre gik alt for hurtig! Vi overnattede på Hotel Prindsen inde i Roskilde, og vendte tilbage på messen om søndagen, inden vi igen kørte hjem med bilen fyldt med skønne ting. Vi glæder os allerede til næste tur:-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar