fredag den 8. juni 2012

Rugbrøds cigarer

Vi plejer at købe rugbrød hos bageren, som også skærer den i skiver for os - faktisk får man hvert 7. rugbrød gratis hos Guldbageren - har jeg mon afsløret hvor vi køber rugbrødet...

Det bliver til en del rugbrød, da begge drenge får det med i deres madpakker hver dag. Omega rugbrødet er vores alles favorit.

De mange rugbrød bliver også til en del endeskiver, så nogen gange køber jeg et par rugbrød eller tre af gangen, og så tager jeg endestykkerne fra, inden jeg ligger brødet i fryseren.

Et godt tip er at ligge et lille stykke madpapir mellem de to midterste skiver, inden det kommes i frysren - så er det let at tage et halvt brød op af gangen, og man slipper for at dele det i to poser...







Endestykkerne skærer jeg i nogle smalle strimler, og tørrer dem i ovnen ved 100til de er tilpas sprøde.

Drengene får dem med i madpakken som et mellemmåltid, og de går også og snacker af dem herhjemme - leger at de ryger cigar:-)

Jeg har også prøvet at skære dem i tern, og så er de gode som croutoner i en salat.

Måske man kunne lave en lækker lidt osteagtig dip til stængerne... Det må være stof til et nyt indlæg...

2 kommentarer:

  1. Prøv at dryppe/pensle lidt olie på og drys med lidt salt. Se, det er guf!
    God weekend. Knus.

    SvarSlet
  2. Uhmn, det lyder lækkert Lene, tak for tippet:-)

    SvarSlet