søndag den 1. april 2012

Keramikværkstedet i Holstebro


Jeg holder rigtig meget af at besøge keramikværkstedet i Holstebro. Det er Anni Arndal Jensen, som er kunstnerern og ejeren af stedet. Hun har en stil,  jeg rigtig godt kan lide; den er lidt rå, inspireret af skulpturer og gamle ornamenter samt ting fra naturen. Hun holder af  forfaldets skønhed hos bla patineret træ, jern og kobber. Anni laver bla brocher, bogstaver, tavler og skåle og krukker. Hendes butik er flot dekoreret  og krydret med brugskunst i en stil, der passer til hendes værker. Butikken er helt klart et besøg værd, hvis man skulle komme et smut til Holstebro. Det ligger på Skt. Jørgens Bakke 13 med butikken i front, og værkstedet ligger i "baggården". Billedet her til højre er taget i butikken, 
Collagen herunder er en collage af bogstaver købt i keramikværkstedet - T'et og A'et er lavet af Anni Arndal Jensen. Vi har dem til at hænge i spisestuen, et bogstav for hvert af husets beboere.


I collagen herunder, er de fleste af tingene også fra keramikværkstedet, men kun hjertet er lavet af Anni, og de er super søde - især til jul!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar